Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Markers not functioning after loading a backup (https://duc.avid.com/showthread.php?t=403149)

mrchristopher 01-29-2019 10:47 AM

Markers not functioning after loading a backup
 
I've had this a few times. It's really annoying and I'm after a workaround.
My session crashes. Whatever I did was really clever and so I couldn't possibly do it again so I load the last autosaved file.
I recall a marker that has a selected number of tracks, with 'none' time properties but track visibility and track heights ticked.
all of the selected tracks are offset, so I sigh, select the correct tracks and Ctrl Click to overwrite the memory location.
I do this to several memory locations as they are all sqiffy.
but eventually I go back to the first memory location that I have saved over and it is still incorrect. it has reverted back to the previous unhappy state.
I delete all the markers and import from a previous good session.
Same behaviour.
Anyone else ever come across this? I have seen it on several builds. I could do with a workaround!
currently Mac Pro HDX2 32gB Ultimate 2018.12 High Sierra 10.13.5
Chris

albee1952 02-01-2019 07:26 PM

Re: Markers not functioning after loading a backup
 
Any time PT crashes, its probably a good idea to trash prefs(a crash would have a good chance of causing corruption):o

mrchristopher 02-06-2019 02:10 PM

Re: Markers not functioning after loading a backup
 
Thanks Dave. Prefs trash doesn't seem to fix it. I'm guessing that the markers are buried somewhere within the .ptx file itself.
C


All times are GMT -7. The time now is 11:10 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com