Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools | First Discussion (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=138)
-   -   Syncing a new click track to an existing song that doesn't have one (https://duc.avid.com/showthread.php?t=419125)

Bill O 03-01-2022 10:48 AM

Syncing a new click track to an existing song that doesn't have one
 
How would one go about doing that? The existing song was made with one, but no longer has it (long story).


All times are GMT -7. The time now is 01:35 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com