Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Catagorize and rename plugins (http://duc.avid.com/showthread.php?t=253236)

Anarchy87 08-30-2009 06:08 AM

Catagorize and rename plugins
 
Is it possible to put your plugins into different catagories when selecting an insert, or renaming the plugin?
When I select catagorize by manufacturer I have 2 Waves folders, Waves ltd. & Waves.
Also some pluginnames have unwanted info before or behind the name, or they are typed with CAPS LOCK on.
Would be great if this is possible, but I couldn't find any topic with requests or answers for it.

sw rec 08-30-2009 02:02 PM

Re: Catagorize and rename plugins
 
No, unfortunately, the plug-in VENDOR pretty much decides, via their coding, where the plugin will show up. And I'm not at my rig right now, but I THINK you can set up a "favorite plug-in" list. You do for sure have the option in your preferences of categorizing by type or by vender.

ChazC 08-30-2009 03:04 PM

Re: Catagorize and rename plugins
 
If you click on a plug-in's name in your list while holding Control it adds it as a 'favourite'.

Which basically means it gets added to the very top of the plug in list regardless of how you have the view settings for plug-ins.


All times are GMT -7. The time now is 08:43 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com