Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Avid S1, S3, Dock and Control (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=135)
-   -   My S3 simply doesn't work anymore with Eucon 3.2(.1) and PT 11.3 (https://duc.avid.com/showthread.php?t=365162)

sandcastle 03-06-2015 08:51 PM

My S3 simply doesn't work anymore with Eucon 3.2(.1) and PT 11.3
 
Hi,

Very frustrating. It's wired as it's always been: straight cat5 cable directly from the S3 to the new Mac Pro.

Network preferences sees is just fine. Was on DHCP before, switched to "Manually / 10.0.0.2 / 255.255.0.0" as suggested by some people on this forum. OS X's network preferences see it as connected, i get a green dot.

EuControl simply doesn't seem to be working properly anymore though. The application crashes all the time... and I just can't get this thing to work on Pro Tools anymore.

It has already cost me several hours of frustration. Any light on how to get to a solution here?

made 03-07-2015 03:05 PM

Re: My S3 simply doesn't work anymore with Eucon 3.2(.1) and PT 11.3
 
Make sure you are in Studio mode.
Set the Mac to DHCP.
You might have to add the S3 in EuCOntrol once again.


All times are GMT -7. The time now is 12:05 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com