Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 2020 (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=160)
-   -   Instrument Plug-in (https://duc.avid.com/showthread.php?t=415342)

elijahmusicboy 05-11-2021 11:31 AM

Instrument Plug-in
 
My 2020 PT for some reason doesn't seem to have any instrument plug in's for the instruments track (or any track for that matter). This means I can't set it to anything except for the default piano. Has anyone else encountered this and if so what do I do?

EdgarRothermich 05-11-2021 06:42 PM

Re: Instrument Plug-in
 
1 Attachment(s)
Do you have a subscription or perpetual license?

The subscription now includes all the plugins.
Go to your Avid Master Account under "Your Products", your Pro Tools product click on "View Software Download" and there should be the link to download the Plugins.

elijahmusicboy 05-12-2021 04:38 AM

Re: Instrument Plug-in
 
Oh I see I just figured that those plug-ins would come already installed. Thank you very much I will let you know if it works.


All times are GMT -7. The time now is 03:39 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com