Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Avid S1, S3, Dock and Control (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=135)
-   -   latch instead of solo (https://duc.avid.com/showthread.php?t=415268)

gtp 05-06-2021 02:35 AM

latch instead of solo
 
For audio tracks, "balance" is displayed instead of "pan". In addition, "latch" is switched on and off when I press the solo button. Also, the tracks are not selected individually but always in addition.
How can this be undone?
Surface shift cannot be locked. Is that correct?
I am new with S1.
I'm sorry, but the documentation seems poor!

EddieJones 05-07-2021 09:39 AM

Re: latch instead of solo
 
Can you give me some more info. What DAW and version are you using? have you checked out the docs here: https://avid.secure.force.com/pkb/ar...Product-Guides

gtp 05-08-2021 12:50 AM

Re: latch instead of solo
 
Hello EddieJones,
thanks for your answer. My DAW is Cubase 11 Pro and I now know that it was a software problem: I had activated solo mode in the Control App.

Thanks also for pointing out the guide. I already know it, it's really just an overview. But the experience is coming along.

EddieJones 05-08-2021 11:36 AM

Re: latch instead of solo
 
Anytime, glad you sorted it.


All times are GMT -7. The time now is 09:48 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com