Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 9 (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Sonnox sony oxford elite native vst bundle - need rtas instead (https://duc.avid.com/showthread.php?t=298930)

grill229 04-10-2011 07:57 PM

Sonnox sony oxford elite native vst bundle - need rtas instead
 
Hey everybody check this out i need help...

I have ((sonnox sony oxford elite native vst bundle))
but i run pro tools and it used rtas plug-in's so how
can i turn them vst plug-in's to rtas plug-in's??? I tried
doing the vst to rtas adapter thing but it never worked
it never picked up the plug-in when i scaned... Can anyone
help me i really really need this information???
Thanks in a head of time ___grill___

whomper 04-10-2011 09:55 PM

Re: Sonnox sony oxford elite native vst bundle - need rtas instead
 
In the email from Sonnox after your purchase you will see a download link for your bundle. CLick it and you'll get to where you can download AU, VST and RTAS version of that bundle. All are native.

Moved to PT9 just recently and had to go through that as well :-)

Franco1967 04-11-2011 01:30 AM

Re: Sonnox sony oxford elite native vst bundle - need rtas instead
 
Yesterday I bought the Sonnox Oxford EQ. If you buy the native pack you always have RTAS, AU, VST installing by default. I can´t unterstand how you have managed only to install vst and not RTAS??

zedhed 04-11-2011 05:41 AM

Re: Sonnox sony oxford elite native vst bundle - need rtas instead
 
Not a cracked version I hope.

DarylG 04-11-2011 05:45 AM

Re: Sonnox sony oxford elite native vst bundle - need rtas instead
 
VST an RTAS was a separate d/l when I bought them. All you need to do is email Sonnox and they will provide the link to the correct version.

D


All times are GMT -7. The time now is 07:55 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com