Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Digidesign Hardware & Software (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Problems launching PT WITH Samplecell (https://duc.avid.com/showthread.php?t=11348)

Jukka 12-18-2000 11:06 AM

Problems launching PT WITH Samplecell
 
I get: "PT hardware is either not installed or used by another program"(which is SC editor), when I try running both SC & PT together. I haven't used SC for a while but everything ran perfectly few weeks ago.
I have 5.01 with 9500/350 OS 8.6 /160Mb and PT24 + a mixfarm. I did change the ram battery a while ago and I think there has been some changes in the system..
Thanks,

Jukka

jace001 12-23-2000 11:52 AM

Re: Problems launching PT WITH Samplecell
 
Be sure to Launch PT first, then Sample Cell
If Sample Cell is open you cannot open PT LE!

ZRO1 01-14-2001 02:29 AM

Re: Problems launching PT WITH Samplecell
 
- Hey

PT must be "active in background" as well to run any other audio applications such as samplecell and softsynths

Regards

Pete

jeffro 01-30-2001 05:18 PM

Re: Problems launching PT WITH Samplecell
 
jace001 is on the right track. Launching SampleCell Editor first grabs the hardware for preview.

Just launch Pro Tools first, enable Active In Background, then launch the SampleCell Editor. You'll then be able to switch between apps.

------------------
Jeff Cohen
Digidesign Tech Support


All times are GMT -7. The time now is 02:33 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com