Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Eucon and PT HD 9 (http://duc.avid.com/showthread.php?t=284808)

soundworx 10-26-2010 01:47 AM

Eucon and PT HD 9
 
This is something I came across, it's old but have a look at the last sentence. Anyone care to comment in relation to a new PT HD version?

"Running over Ethernet or FireWire, EuCon can manage and coordinate very large and complex network implementations. And because of EuCon’s open architecture, many integration scenarios are possible: Once a model of a type of device has been loaded into EuCon, any future device that performs the same functions can be automatically added to the network. Whatever features the new device has to offer—input channels, record/playback tracks, effects, converter channels—are made available to the other nodes on the network, which map the newcomer’s relevant features to their own inputs and outputs. “With EuCon, multiroom post studios can share processing,” notes Kloiber. “They don’t have to put DSP for 200 channels in each room in order to cope with the worst-case scenario. With EuCon, they have movable DSP resources.”

Original article:

http://mixguides.com/consoles/produc...ix-eucon-0403/

the dude 10-26-2010 10:28 AM

Re: Eucon and PT HD 9
 
the articles original date says volumes

Apr 1, 2003 6:32 PM, By Chris Michie

CME 10-26-2010 10:42 AM

Re: Eucon and PT HD 9
 
Quote:

Originally Posted by the dude (Post 1686534)
the articles original date says volumes

Apr 1, 2003 6:32 PM, By Chris Michie

True but I recently found this, and look at the date and what we know now. :D

Here


All times are GMT -7. The time now is 05:20 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com