Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Digi Dynamics Plug-In Causing System Crash (https://duc.avid.com/showthread.php?t=30161)

rob1 04-14-2003 11:10 PM

Digi Dynamics Plug-In Causing System Crash
 
The Digi Gate plug-in is working fine on other sessions, but I have a 'problem session' that will crash the computer everytime I open it, unless I remove the Dynamics II plug-in from the DAE Folder first. I have twice now trashed the plug-in and re-installed it, but the problem remains.

I have 5 instances of the Gate plug-in in the already mixed session. It would be a real pain to have to re-mix and compensate for the lost gates, so my sincere appreciation goes out to anyone who can offer help. Thanks So Much.

-Rob

tha k man 04-14-2003 11:24 PM

Re: Digi Dynamics Plug-In Causing System Crash
 
have you tried creating a new session, and importing all of the tracks into that session?

rob1 04-15-2003 05:50 AM

Re: Digi Dynamics Plug-In Causing System Crash
 
Thanks for replying, k man.

Yes, I have tried that, and the computer crashes just the same way that the original session does, that is, when it is reactivating the gate plug-in.

rob1 04-15-2003 01:44 PM

Re: Digi Dynamics Plug-In Causing System Crash
 
I am using ProTools 5.1.1. I have re-installed the Dynamics II plug-in from my 5.1 install CD. Could that be the problem?

I don't have, and don't recall having a 5.1.1 install CD. It may have been a download from the website. Before I take my chances with downloading and re-installing 5.1.1, I ask does anyone know if 5.1.1 included any updates to the Digi plug-ins.

I am really stuck here and need to get this session opened. Thanks.


All times are GMT -7. The time now is 09:12 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com