Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Problem when using Nuendo 3! (http://duc.avid.com/showthread.php?t=220339)

kieuphucuong 04-22-2008 02:40 PM

Problem when using Nuendo 3!
 
I use Mbox 2 pro to record vocal. When I record with Protool LE, it's ok. But when I record with Nuendo 3, I can't hear any sound from my microphone.

How can I do to hear vocal when I record with Nuendo 3?

JMS40 04-22-2008 03:48 PM

Re: Problem when using Nuendo 3!
 

I assume you've assigned the Digi ASIO driver in the VST Connections section and your hardware isn't the problem.
Is "Direct Monitoring" checked off under Device settings?

Do you have the little brown Monitor button pressed on the channel strip in the mixer section? That has to be activated in order to moniter the input of each track you are going to record to.


All times are GMT -7. The time now is 09:12 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com