Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 10 (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Move the selection forward by the selection amount not working in PT10 [SOLVED] (https://duc.avid.com/showthread.php?t=355082)

Captain Audio 06-01-2014 11:20 PM

Move the selection forward by the selection amount not working in PT10 [SOLVED]
 
Hi there, I use the "Move the selection forward by the selection amount" and it's sister one, "Move the selection backward by the selection amount" a fair amount, and now that I've upgraded to a new Mac Pro running Maveriks, they don't work.

"Command+Control+Option+L" and "Command+Control+Option+;"

I seem to remember solving this problem about a year ago and it having something to do with apple system shortcuts that were interfering, I'm not finding anything this time.

Some of my favorite Quickeys get messed up because of this. Can anyone shed some light? Thanks!

Mac Pro 2014, Protools etc

Todd

feliponk 06-05-2014 02:46 PM

Re: Move the selection forward by the selection amount not working in PT10
 
Have you removed the spotlight/expose key assignment in the system prefs?

Captain Audio 06-06-2014 12:31 AM

Re: Move the selection forward by the selection amount not working in PT10
 
Thanks Felipe, I will take a look tomorrow.

Captain Audio 06-17-2014 11:43 AM

"Move the selection backward by the selection amount" conflict solved
 
Hi all, thought I'd share what I discovered regarding why "ctl-opt-cmd-L" was not working. It's the same key command 1Password uses for "Lock 1Password". It can easily be disabled in 1Password prefs. Hope this saves someone some grief!


All times are GMT -7. The time now is 04:42 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com