Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   DAE error 9060, then "can't save error -50", then "can't eject drive" (https://duc.avid.com/showthread.php?t=236901)

glankrudolph 01-17-2009 04:24 PM

DAE error 9060, then "can't save error -50", then "can't eject drive"
 
((Since I was mildly reprimanded by a DUC poster for posting multiple problems in multiple posts, I have included all of them here.))

During very simple editing, I was just adding a fade to an audio region and got:

DAE error 9060

I tried saving the session, and I got:

"Could not save because error -50 while opening dyqvBRFHzsywQSMW"

So I quit PTLE without saving (losing my work, of course) and when I try to safely eject the external FW Glyph drive I get "The disk is in use and could not be ejected. Try quitting applications and trying again." There are no applications open.

When this happened before I had to shut down / restart the MacBook Pro without ejecting the FW drive, which made it very unhappy.


But alas, I'll go through then entire process again, trashing DAE prefs, volume folders, etc... and I GUARANTEE this will all happen again unless there is a fundamental solution to this recurring problem.

I have had two lengthy conversations with Digi tech support employees. The problems continue.

Yes, I've checked and double-checked this page, even with Digi tech support on the phone:

http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=54888

...going on 12 days of crashing / re-crashing.

Please help. I am at my wits end.


All times are GMT -7. The time now is 09:14 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com