Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Win) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Alternate DaE plugin directory for pro tools (https://duc.avid.com/showthread.php?t=169429)

GamerGee 06-03-2006 06:55 PM

Alternate DaE plugin directory for pro tools
 
I have a RAM DRIVE and i know that waves plugins take millions of years to load but i wantd to know if there was a way to make pro tools detect plugins other than the c:\pf\cf\digidesign\dae\plugins\ folder so i can have my plugins load up like a finger snap?

len branville 06-06-2006 06:17 PM

Re: Alternate DaE plugin directory for pro tools
 
Hello,

I don't think you can have an alternate directory (that I know of) or that there's a workaround to load your plug-ins and Pro Tools any faster.
As you probably know, anytime there's a change to your plug-ins folder/directory Pro Tools will take a long time to load. It's nice that it's faster after that though.

Len


All times are GMT -7. The time now is 12:55 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com