Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   General Discussion (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Why can't I reply to this? (https://duc.avid.com/showthread.php?t=416447)

unkJE 08-01-2021 07:56 PM

Why can't I reply to this?
 
Started a new Thread, as this topic deserves it – and I didn’t want to derail the Thread which most recently mentioned it …
https://duc.avid.com/showthread.php?t=416396

Quote:

Originally Posted by ArkMusic (Post 2609339)
why can't I reply to this?

Quote:

Originally Posted by JFreak (Post 2609362)
Hi, welcome to the community.
This forum system is not always nice for new memebers. You need certain amount of normal posts before it considers you a normal user. Avoid lengthy posts and frequent posting until you have decent post count. Also no links or attachments on your first posts. They go to manual approval.
Sorry about inconvenience.

A new Member – instead of adding a link – can (for example) suggest: Google “Windows 10 Optimizations for Pro Tools”

However, not being able to post affects more than those who “just joined the DUC and can’t post” … it’s been prevalent with “long-and-medium-term posters” too:
Quote:

Originally Posted by musicman691 (Post 2609361)
.... Could be any number of reasons why. A number of times different people here get a message saying they don't have permission to reply even in a thread they started. No rhyme nor reason it's happening and poster location has nothing to do with it.


Workaround:
Copy the URL generated when hitting the “Reply” button and paste it in a new tab
Add an “s” (without the inverted commas) to make the (http) prefix:
https

Works for me - I’d appreciate it if others tested if it works for them, too – if it does, we could forward this “upstairs” for a fix
Thanks in advance!


All times are GMT -7. The time now is 02:21 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com