Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Virtual Instruments (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Load Sibelius Sounds in Structure (https://duc.avid.com/showthread.php?t=201276)

14choirs 07-13-2007 11:55 PM

Load Sibelius Sounds in Structure
 
Hello,
Can I load the samples that came with Sibelius 5 in Structure?
I mean I try but I don't hear anything and looks like its empty.
Sibelius uses Kontakt 2 so I believe there must be a way.
Thank you for your help.


All times are GMT -7. The time now is 01:21 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com