Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 10 (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=91)
-   -   PT 10 works with eleven rack but not mbox 3 anymore (https://duc.avid.com/showthread.php?t=336501)

legacygt777 03-28-2013 08:16 PM

PT 10 works with eleven rack but not mbox 3 anymore
 
I have an eleven rack and mbox 3 w/PT 10.

I've been using them fine...alternating them depending on my recording needs.

recently, my PT is unable to find hardware when the mbox 3 is plugged in. I deleted drivers and reinstalled, switch usb ports, used diff cables and nothing. it's always worked. my dev mngr identifies the mbox 3. you can even use the mbox to audio outside of PT.

when I use the eleven rack, everything works perfect. I tried to change hardware to mbox when PT is up thru 11rack but it doesn't identify it.

it doesn't work anymore. the only thing I've changed recently a few weeks ago is I updated to IE 10. but that was last month and PT was recently.

holding N doesn't do anything either. help.

legacygt777 03-28-2013 10:14 PM

Re: PT 10 works with eleven rack but not mbox 3 anymore
 
uninstalled mbox drivers from device drivers screen, turned off computer. unplugged mbox, turned on computer, installed driver using avid drivers disc, plugged mbox in different usb, installed and now works.


solved.

sunburst79 03-29-2013 12:11 AM

Re: PT 10 works with eleven rack but not mbox 3 anymore
 
Quote:

Originally Posted by legacygt777 (Post 2021645)
uninstalled mbox drivers from device drivers screen, turned off computer. unplugged mbox, turned on computer, installed driver using avid drivers disc, plugged mbox in different usb, installed and now works.


solved.

While I can't say for sure what solved you issue sometimes moving a device from one USB port to another in Windows will cause the Found New Hardware Wizard to come out and dance and sing. Once he's done his thing and reinitialized the device it and the driver are fine. One thing to check is that you have disabled any power saving features on your USB root hubs in Device Manager.


All times are GMT -7. The time now is 09:51 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com