Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Mbox 2 driver re-install randomly whenever MBox plugged in (https://duc.avid.com/showthread.php?t=214573)

Herkimer 01-24-2008 03:51 PM

Mbox 2 driver re-install randomly whenever MBox plugged in
 
I have a new MBox 2 on a new HP DV8848se Laptop. (Specs below)

Frequently, when I plug the MBox 2 in, the dialog pops up that says Windows needs to install the drivers... "Can I conntect and look for drivers? This time only, everytime, etc.."

Why doesn't it remember the drivers?

Does this happen to anyone else? My old Laptop and original MBox didn't do this.

Mainboard : Quanta 30CC
Chipset : Intel GM965
Processor : Intel Core 2 Duo Mobile L7400 @ 1500 MHz
Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM )
Video Card : Intel Corporation Mobile 965 Express Integrated Graphics Controller
Hard Disk : TOSHIBA (200 GB)
DVD-Rom Drive : TSSTcorp CD/DVDW TS-L632M
Monitor Type : LGPhilipsLCD LP154WX4-TLC1 - 15 inches
Network Card : Intel Corporation PRO/Wireless 3945ABG
Network Card : Realtek Semiconductor RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC
Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2
DirectX : Version 9.0c

albee1952 01-25-2008 08:22 AM

Re: Mbox 2 driver re-install randomly whenever MBox plugged in
 
The only thing I can suggest is to make sure you always plug into the same USB port every time.


All times are GMT -7. The time now is 09:31 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com