Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Unable to Open (https://duc.avid.com/showthread.php?t=20430)

Brimmy 06-19-2001 10:30 PM

Unable to Open
 
I have recently upgraded fom PT 5.0.1 to 5.1.The system is a PTMIX system running on a Mac G4.Since the upgade I have had a number of problems opening sessions from the older version. This however is not consistent and some sessions open sometimes but not others.When trying to load a 5.0.1 session everything appears to be OK -the session boots up the DAE,locates and appears to load the audio files,the Pro tools menus appear at the top of the screen,then it suddenly crashes.When I check to see which programmes are still running ,the DAE is there but not Pro Tools.When I try to restart however I am told that the DAE is still being used.The session I really need(and have not been able to open at all) to be able to open is quite large(1.5gig) and I have tried copying it onto different drives but this has not solved the problem.Individual audio files from the session can be imported into 5.1 sessions but I really need to open the whole session.Any ideas please?

DigiTechSupt 06-20-2001 05:40 AM

Re: Unable to Open
 
-It appears as if the session is corrupt. Use the File>Import Tracks feature in PT 5.1 to move the data into a new session file and see if you can get it to open.

Brent


All times are GMT -7. The time now is 12:31 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com