Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Windows (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Install Driver for Mbox Pro 2 and PT9...help! (https://duc.avid.com/showthread.php?t=295061)

Kelly Vaughn 02-19-2011 05:26 PM

Install Driver for Mbox Pro 2 and PT9...help!
 
I have installed the drivers for my Mbox 2 Pro...firewire not usb. Then ran the pro tools 9 upgrade setup. Launced and said my interface wasn't connected. Said to connect and hit ok...I did but nothing. So I installed the proper driver again just to make sure. Launched and same thing...it doesn't recognize my interface.

So...

I am going to unistall pro tools completely...upload the proper driver again...then run the full installation of Pro tools 9. Oh...and i will have my ilok key in with my pro tools 9 authorization on it.

I'm hoping this will allow me to run the program. Any thoughts or ideas on this?


I was also under the impression that pro tools 9 would run without being connected to an interface. I just wanted to mix some tracks and bounce some files. Why does the interface need to be connected.

Thanks so much fellow recording enthusiasts.

- Kelly

cwsand 02-19-2011 07:37 PM

Re: Install Driver for Mbox Pro 2 and PT9...help!
 
Quote:

Originally Posted by Kelly Vaughn (Post 1755194)
I was also under the impression that pro tools 9 would run without being connected to an interface.

No, it must have an interface even if it's your onboard sound card with ASIO4ALL.

Quote:

Originally Posted by Kelly Vaughn (Post 1755194)
I just wanted to mix some tracks and bounce some files. Why does the interface need to be connected.

You wouldn't be able to hear anything without an interface. :D


All times are GMT -7. The time now is 10:16 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com