Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   plug in not showing up (https://duc.avid.com/showthread.php?t=211083)

manyrains 12-04-2007 08:22 AM

plug in not showing up
 
2 issues so far in getting my stuff set up/moved over from PC on new Mac pro.
1. Tried installing the TRacks EQ from IK media disc that came with 002r. It opened a box that asked for a "password". I would have expected a "serial number", entered the one that came with it, didn't work. It said invalid, but continued to install anyway. It said install was successful, but the plug in is not showing up. The TracksEQ folder is showing up appearing as if it were installed.

2. I appear to have gotten my external hard drive set up OK. PT is allowing me to work with files from there. However, one particular session that was a completed song has no data on the tracks. All the tracks are there with the region names, etc., but there's no waveforms, all the tracks are sort of uncolored. The the click track plays. I'm pretty sure the last time I worked with it on the PC it was fine.

Appreciate any help.
Thanks
Jim

Phil Ogden 12-04-2007 09:25 AM

Re: plug in not showing up
 
1. You need v1.3 of TRacks for Intel Mac's. I suspect that you have an earlier version that's incompatible.

2. Mac's use different HD formatting to PC's. You need to reformat using the Disk Utility to Mac OS Extended. ***CARE*** this erases the contents. If you want to keep the sessions already on there, temporarily copy them to another drive.

manyrains 12-04-2007 09:49 AM

Re: plug in not showing up
 
Thanks Phil. I believe I actually did get that HD formatted succesfully (this is pretty foriegn to me) per help from here yesterday. Everything else from that HD is working OK- just the one file/session.

Can anyone tell me how I get updated versions of all that Ignition Pack stuff? (I know, I'll go look at the digi website)
Thanks


All times are GMT -7. The time now is 08:20 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com