Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   SESION MUST BE ON AUDIO RECORD VOLUME (https://duc.avid.com/showthread.php?t=180831)

BADMANN 10-31-2006 04:51 PM

SESION MUST BE ON AUDIO RECORD VOLUME
 
WHEN I OPEN A NEW SESSION AND TRY TO SAVE FILE TO MY EXTERNAL HD I GET THIS MESSAGE? IT ONLY LETS ME OPEN A NEW SESSION IF ITS BEING SAVED TO MY MAC HARD DRIVE? CAN YOU SAVE A NEW SESSION TO AN EXTERNAL HD??

jeffro 10-31-2006 05:27 PM

Re: SESION MUST BE ON AUDIO RECORD VOLUME
 
Check out Answerbase 18266.


All times are GMT -7. The time now is 04:18 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com