Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 12 (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=142)
-   -   PT 12 with Digidesign 192 (https://duc.avid.com/showthread.php?t=373191)

adamwollins 08-03-2021 09:57 PM

Re: PT 12 with Digidesign 192
 
Hi all.
Old thread ... new question.
Do you need Pro Tools HD if you just want to daisy chain the Digidesign 192 off another audio interface via ADAT to extend the number of inputs / outputs?

Adam

JFreak 08-03-2021 10:31 PM

Re: PT 12 with Digidesign 192
 
You always need HD license when you use HD hardware.

adamwollins 08-03-2021 11:46 PM

Re: PT 12 with Digidesign 192
 
Thanks !


All times are GMT -7. The time now is 04:08 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com