Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Bugs in my box - no, REAL BUGS !!!!!!!!! (https://duc.avid.com/showthread.php?t=177848)

Mixtrix 09-24-2006 08:19 PM

Bugs in my box - no, REAL BUGS !!!!!!!!!
 
Hi all, the other day after 2 weeks of heavy rain and cool temps. I discovered my Mbox 2 was full of thousands of little black ants and their eggs. They had shifted into new dry and warm housing. I commited genocide but now I have to dispose of the bodies. Here is the problem - how do you open the box? It's full of corpses and I can't figure how to open it to remove them. Can someone help.......please.

mindnoise 09-25-2006 02:20 AM

Re: Bugs in my box - no, REAL BUGS !!!!!!!!!
 
hi,

if you still have warranty on it you will loose it if you open the box and some
authorized people wil have to do it for you.

Ok, I can´t comment directly on opening the box, but only use compressed air to depose
of the invaders using hard and/or sharp thing will damage the electric paths most probably

regs

Mixtrix 09-25-2006 06:33 PM

Re: Bugs in my box - no, REAL BUGS !!!!!!!!!
 
I've tried compressed air and vaccum cleaners but some of the bodies are still there. I'm weary of plugging it in, in case a body is lying across the tracks and shorts something out.


All times are GMT -7. The time now is 09:46 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com