Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   002 Rack Bouncing with Aux External Devices (https://duc.avid.com/showthread.php?t=202524)

NU2XP 08-01-2007 09:07 AM

002 Rack Bouncing with Aux External Devices
 
I have been mixing using a stereo Aux input which is fed from an external Lexicon MPX200 via S/PDIF. As I playback, I can hear all FX within the mix and it sounds great. When I perform a bounce though, my bounced .wav files do not include any of the FX... everything is bone dry.

Is there any settings changes I need to make to include these real-time digital fx?? Or is PT not capable of doing this?

My only other option is to record the FX into a stereo pair of tracks, but I am running out of tracks so this would be a lot more difficult.

If anyone has any insight, it would be GREATLY appreciated.

Thanks!!!

Neal

Shan 08-01-2007 01:52 PM

Re: 002 Rack Bouncing with Aux External Devices
 
If you're using external outboard via insterts, you have to use the same hardware inputs and outputs. For example, hardware output 7 > outboard Reverb untit > > hardware input number 7.

Shane

NU2XP 08-01-2007 06:43 PM

Re: 002 Rack Bouncing with Aux External Devices
 
I am using an Auxillary input rather than an insert... it is simply an FX bus - like a reverb or a delay on a digital outboard Lexicon box. I can hear the returns in my mix on playback, but when bouncing a file down the fx do not appear.

Are you saying I need to do it another way to make it work?

Thanks


All times are GMT -7. The time now is 09:31 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com