Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Midi lights on the Digi 002 rack not on (https://duc.avid.com/showthread.php?t=335105)

wfenlon 02-26-2013 10:56 AM

Midi lights on the Digi 002 rack not on
 
After success at one point recording midi using my ensoniq keyboard, digi 002 and protools 9, i spent 5 hours unable to get the Mac OSX9.4 to recognize the 002 in the input devices box or in the Midi window. Tried scanning to no avail. I then saw that the midi lights on the front of my Digi 002 rack weren't on.
Should they be lit when the keyboard is correctly connected? The computer recognized the Digi 002 as a playback engine and I can record audio, but it is grayed out in the midi window. Sorry to continue posting, but I've spent many hours trying to figure this out.

albee1952 02-26-2013 12:50 PM

Re: Midi lights on the Digi 002 rack not on
 
Quote:

Originally Posted by wfenlon (Post 2011008)
After success at one point recording midi using my ensoniq keyboard, digi 002 and protools 9, i spent 5 hours unable to get the Mac OSX9.4 to recognize the 002 in the input devices box or in the Midi window. Tried scanning to no avail. I then saw that the midi lights on the front of my Digi 002 rack weren't on.
Should they be lit when the keyboard is correctly connected? The computer recognized the Digi 002 as a playback engine and I can record audio, but it is grayed out in the midi window. Sorry to continue posting, but I've spent many hours trying to figure this out.

I don't think it will work with os9.x


All times are GMT -7. The time now is 01:49 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com