Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   VENUE Live Sound Systems (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=25)
-   -   SC48 Venue DSP Mix Engine Question... (https://duc.avid.com/showthread.php?t=339790)

Electroman 06-11-2013 12:52 PM

SC48 Venue DSP Mix Engine Question...
 
Is it possible to add a third Venue DSP Mix Engine to the SC48? According to the link below the cards are the same between Venue systems.

http://avid.force.com/pkb/articles/e...tes&popup=true

I have a SC48 running Venue 3.0, any reason it won't work?

noclevername 06-14-2013 12:24 PM

Re: SC48 Venue DSP Mix Engine Question...
 
Pretty certain the answer is no due to physical space constraints inside the desk.

Greg C 06-14-2013 09:05 PM

Re: SC48 Venue DSP Mix Engine Question...
 
Correct. The only option you can add is an I/O card or the remote stage box option. No additional DSP. You need to step up to a larger surface for that.

Electroman 06-20-2013 09:14 AM

Re: SC48 Venue DSP Mix Engine Question...
 
Thanks for the info.


All times are GMT -7. The time now is 09:36 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com