Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   tempos over 300? (https://duc.avid.com/showthread.php?t=18165)

mike connelly 11-17-2000 12:30 AM

tempos over 300?
 
Is there any way to set the tempo in PT higher than 300? I was able to work around it by setting the half note to the beat, but it would be nice to set tempo to any value (at least up to something past 300 - maybe max out at 999?)


Mike

Yaro 11-17-2000 08:37 AM

Re: tempos over 300?
 
Mike,

You must be SUPER-HUMAN. Can You even think THAT fast??? http://www.digidesign.com/ubb/images/icons/smile.gif

Yaro

DigiTechSupt 11-17-2000 11:56 AM

Re: tempos over 300?
 
Currently, 300 bpm is the max value for the tempo window/slider. Although there are situations that could warrant higher values (drum & bass for example), I do not know if there are any plans to increase it.

Brent

[This message has been edited by DigiTechSupt (edited November 17, 2000).]


All times are GMT -7. The time now is 09:42 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com