Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools 10 (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Do Avid HD I/Os come with the DigiLink adaptor? (http://duc.avid.com/showthread.php?t=316062)

Drew Mazurek 01-23-2012 07:10 AM

Do Avid HD I/Os come with the DigiLink adaptor?
 
that's it.

thanks.

audioluche 01-23-2012 08:19 AM

Re: Do Avid HD I/Os come with the DigiLink adaptor?
 
Yep!

At least mine (HD I\O 16) came with the adaptor, this was more than 6 months ago.

I imagine that it's still the case.

Cheers

Luc

Drew Mazurek 01-23-2012 08:23 AM

Re: Do Avid HD I/Os come with the DigiLink adaptor?
 
great, thanks.


All times are GMT -7. The time now is 01:28 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com