Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Mbox Input DEFAULTS to Analog? (https://duc.avid.com/showthread.php?t=204094)

mu-tron-kid 08-24-2007 07:15 AM

Mbox Input DEFAULTS to Analog?
 
Does anyone know if it is possible to make the Mbox (not Mbox 2) Default to SPDIF when opening Pro Tools, either new session or from a template.

Thanks!
Brian

mu-tron-kid 08-27-2007 09:22 PM

Re: Mbox Input DEFAULTS to Analog?
 
ANYONE???

filosofem 08-27-2007 09:30 PM

Re: Mbox Input DEFAULTS to Analog?
 
No, you have to change the Clock Source manually and nor will the original Mbox show S/PDIF in the I/O Setup's Input and Output selector.








filosofem

mu-tron-kid 09-08-2007 09:04 PM

Re: Mbox Input DEFAULTS to Analog?
 
Wow, this is an annoying extra step when everything else comes up "preset" with my template.

We have multiple Mbox rigs running recordings day and night, and everytime they setup a new session, they need to check the Hardware or Session setup for this.

Does this become and option in Mbox 2 or Mbox 2 Pro??

Thanks,
Brian


All times are GMT -7. The time now is 04:29 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com