Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Bomb Factory Plug-ins authorization problems (http://duc.avid.com/showthread.php?t=182343)

desdichadisimo 11-20-2006 12:18 PM

Bomb Factory Plug-ins authorization problems
 
This is the basic problem:

On PT start-up i get the queue to authorize X plug-in (for example the moogerfooger or voce bundle), and even do i insert the ilok the system says that the authorization cannot be found on the ilok... i thought all authorizations for the bundle where in there... what's the deal???

Does anyone know how to fix this??

slater 11-20-2006 12:39 PM

Re: Bomb Factory Plug-ins authorization problems
 
I'm having the exact same problem... Have you found a solution?

DigiTechSupt 11-20-2006 12:43 PM

Re: Bomb Factory Plug-ins authorization problems
 
It looks like you most likely installed plug-ins that do not come with your bundle. Very often customers will install the Digi 002 Factory bundle plug-ins, which have plug-ins that are not in the Mbox2 factory bundle.

This page has info on which plug-ins come with your bundle - if it's not one of the plug-ins specified, then you would have to remove it or purchase it.

http://www.digidesign.com/index.cfm?...02&itemid=4945

desdichadisimo 11-20-2006 01:11 PM

Re: Bomb Factory Plug-ins authorization problems
 
Duh.... that sure explains a lot... anyway, i still cant get the moogerfooger anaog delay working!!!!


All times are GMT -7. The time now is 01:14 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com