Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   M-box mini doesn't work anymore. (https://duc.avid.com/showthread.php?t=230685)

chazc080488 10-25-2008 09:30 PM

M-box mini doesn't work anymore.
 
Usually when i turn my pc on the green light on my m-box comes on. Now it doesn't even do that anymore. When i open a session it says DAE-115 but i know my motherboard is compatible. I buil this pc off of what you guys have told me and it' s been working for the last year perfectly. When I open Fruity loops a screen pops up that says "error while trying to create asio driver then another box pops up that says " not enough asio channel available". It was just working perfectly in the earleir today. I know haven't installed any new software what's goin on?

chazc080488 10-25-2008 09:34 PM

Re: M-box mini doesn't work anymore.
 
Also when i tried to unplug it and put it in another usb port my pc didn't recognize that it was unplugged because usually my pc makes that noise to let u know that somethings been unplugged. I did the same thing with my printer and as soon as I unplugged it from a usb port it made that noise that let me know that something was bein gunplugged that's how I know it's just the m-box. I'm starting to think this thing is just dead and I need to buy another one.


All times are GMT -7. The time now is 06:36 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com