Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=162)
-   -   I/O option missing from tracks (https://duc.avid.com/showthread.php?t=418027)

djhuzz 12-01-2021 09:16 PM

I/O option missing from tracks
 
Hello I just purchased a focusrite 18i20 and I am going through the tutorials to record my first track. I am new to protools. When I added my tracks there is no option to select the input like the show in the tutorial videos. How do I add this as an option to my tracks? Thank you!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f440564611.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2632718f18.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk

sw rec 12-01-2021 10:14 PM

Re: I/O option missing from tracks
 
View:edit window: i/o

Darryl Ramm 12-01-2021 11:33 PM

Re: I/O option missing from tracks
 
1 Attachment(s)
Hi welcome to DUC.

How you do this is staring you right in the face. As well as following tutorials etc. it can be great to read the basic UI/intro bits in the Pro Tools Reference Guide oir have the PDF open while you are doing stuff and just search for things, often you can guess the right term enough.

djhuzz 12-02-2021 07:10 AM

Re: I/O option missing from tracks
 
Thank you both very much appreciated!


Sent from my iPhone using Tapatalk


All times are GMT -7. The time now is 04:19 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com