Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   render waveforms while recording (https://duc.avid.com/showthread.php?t=16907)

jaglance 07-05-2000 03:38 PM

render waveforms while recording
 
hi, when i 1st installed 5.0.1 it would actually render/draw the waveforms as it recorded, now for some reason it no longer does so. may have been something i did but cant find any references in the manual.any ideas ?
thanks

Arno Peeters 07-05-2000 04:12 PM

Re: render waveforms while recording
 
Turn off quickpunch.



------------------
Arno Peeters
www.tapetv.nl

jaglance 07-06-2000 09:05 AM

Re: render waveforms while recording
 
thanks for that, found out it also doesnt reneder when in destructive record mode

Arno Peeters 07-06-2000 03:24 PM

Re: render waveforms while recording
 
yep !

------------------
Arno Peeters
www.tapetv.nl

MacDaddy WGAR 07-06-2000 07:50 PM

Re: render waveforms while recording
 
Well that sucks! I like using quickpunch when working on projects. Thanks for the answer
Hello Digi, bug fix?


All times are GMT -7. The time now is 04:56 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com