Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   OT: MAckie 24-E (https://duc.avid.com/showthread.php?t=18746)

Chompers 08-14-2001 11:09 PM

OT: MAckie 24-E
 
Does the use of a mackie 24-E expander require a seperate powersupply other than the existing Mackie mixer power supply?
Thanks, I cant find this info anywhere.

zak rizvi 08-16-2001 09:57 PM

Re: OT: MAckie 24-E
 
Yes, and it's identical to the 24x8 and 32x8 rack-mounted power supply.


All times are GMT -7. The time now is 01:54 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com