Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Bypassing mbox preamps (https://duc.avid.com/showthread.php?t=190238)

Denes Pagan 02-19-2007 07:52 AM

Bypassing mbox preamps
 
Can anyone tell me once and for all if the focusrite preamps can be bypassed on the original mbox for sure?

I've a nice Avalon 737sp which I'm routing thru a Berinhger mini mixer in the meantime, which in turn goes out to the 1/4 line ins of the neutrix ins 1&2 of my original mbox. So far my ears tell me "no problems", but I wanna make sure that I'm bypassing the mbox preamps.

Of course there are a couple of other threads discussing this matter but I have not read one that answers the question without a doubt.

Digi, can you clarify this for me?


All times are GMT -7. The time now is 05:47 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com