Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Windows (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Cant start PRO TOOLS FIRST (http://duc.avid.com/showthread.php?t=415354)

Davepotts1 05-12-2021 08:27 AM

Cant start PRO TOOLS FIRST
 
I'm new to PRO Tools, and have installed PRO TOOLS First on my Windows 10 PC with a and MTRACK DUO as the sound interface. I cannot get Pro Tools past the opening screen as It gives and error with the default template from the dashboard screen. If I uncheck the create from template box, PRO Tools brings up a project screen for two seconds, then just closes. Can anyone help please?

JFreak 05-12-2021 09:04 AM

Re: Cant start PRO TOOLS FIRST
 
Hi, welcome to the community.

Are you sure your Windows build meets the system requirements?


All times are GMT -7. The time now is 10:49 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com