Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools M-Powered (Win) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   M-Powered and EZdrummer issue (http://duc.avid.com/showthread.php?t=229809)

Mad Genius Audio 10-10-2008 12:59 PM

M-Powered and EZdrummer issue
 
Hey all. Lately, I've been trying to lay down some tracks using EZdrummer. For some reason now, when I insert any sort of pre-programmed MIDI file into my session, and try to navigate, I get an "Access violation occured" window, then all of my EZdrummer MIDI is lost. Any thoughts on this? I have not changed or tweaked my computer settings at all since the last time I was recording, and that time it was working fine. Thanks.

SixChurchStreet 10-24-2008 06:20 AM

Re: M-Powered and EZdrummer issue
 
I know this reply is many many days after you originally posted, but I don't see any responses. If you haven't already, check out the forums at www.toontrack.com. They'll be able to help you out with any EZdrummer issues.

I run M-Powered with EZdrummer and have no problems, so you're ok there. Let us know how you make out.


All times are GMT -7. The time now is 06:06 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com