Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (http://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools TDM Systems (Mac) (http://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   2 part question - importing audio & Quick Time (http://duc.avid.com/showthread.php?t=22419)

threepac 12-14-2001 05:42 AM

2 part question - importing audio & Quick Time
 
I can't import audio from a CD. I was able to now it can't see the individual songs on the CD when I go to convert and Import, even when you double click on the CD, only icons (with "0" file size) are listed, but the do play through the CD player
&
I can't get PT to talk to quick time musical instruments...it is enabled and the midi channel (fader) assigned to quicktime....when I do studio test you cant here anything from the quick time icon, just the IAC. Same goes for the click track w/QT.

sdevino 12-14-2001 05:56 AM

Re: 2 part question - importing audio & Quick Time
 
I am not sure if this will help with the first question but in PT5.1 you have to use "Movie->Import Other Movie" to import a CD track.

carlone 12-15-2001 10:35 AM

Re: 2 part question - importing audio & Quick Time
 
You should use the search function - search for quicktime music (or something like that). I'm sure you'll find some post of how to set this up.


All times are GMT -7. The time now is 06:22 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com