Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Avid S1, S3, Dock and Control (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=135)
-   -   Creating Macros to simulate Surface keypress (https://duc.avid.com/showthread.php?t=416440)

pgstudio 07-31-2021 01:45 PM

Creating Macros to simulate Surface keypress
 
One thing that Would be probably very useful is the ability to create macroes that simulates surface keypresses.
Things like:
Press Insert, then Press Shift + Config, Then press Knob 2, then press knob 3, then press back 2 times, then press knob 2.

This, for example will automate the process of adding a specific plugin to a track, and after that open the plugin for editing. and could be done with just once single key press.
Or things like pressing Aux and then press Flip, so Everytime I want to edit my aux, the are automatically on the faders.

What you guys, think ?

Cheesehead 08-02-2021 05:28 AM

Re: Creating Macros to simulate Surface keypress
 
I agree that would be cool.
Or to have it so when you click on an Aux slot the S1 flips into Aux fader mode.
I have an S1 and a dock so at the moment I leave the S1 flipped for Aux sends and mix volume automation on the Dock.
That works pretty well too.

EddieJones 08-04-2021 10:32 AM

Re: Creating Macros to simulate Surface keypress
 
Great idea....I'll remember this once we redo the softkey editor. (not date yet unfortunately)

pgstudio 08-04-2021 10:57 AM

Re: Creating Macros to simulate Surface keypress
 
Quote:

Originally Posted by EddieJones (Post 2609631)
Great idea....I'll remember this once we redo the softkey editor. (not date yet unfortunately)

Nice Eddie! Fingers crossed :)


All times are GMT -7. The time now is 08:43 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com