Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   Pro Tools (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=162)
-   -   Is there a way to change the drop down menu color? (https://duc.avid.com/showthread.php?t=418052)

dbcn 12-03-2021 11:47 AM

Is there a way to change the drop down menu color?
 
Hi - I'm using PT 2021.7.0 with an M1 MBP, and would love to change the color of the Audiosuite drop down menu - it's currently white on grey, and seems to be the only dropdown that doesn't look normal - is there a way to change this? it's virtually unusable.

https://www.giantgiant.com/menu.png

JFreak 12-03-2021 12:02 PM

Re: Is there a way to change the drop down menu color?
 
Hi, welcome to the community.

What is your OS/PT combo? Compatibility info here.

Also take a look at the Help Us Help You page that is linked to the forum header.


All times are GMT -7. The time now is 10:26 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com