Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community (https://duc.avid.com/index.php)
-   003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) (https://duc.avid.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   trouble shooting 6086, 6097, 9128 (https://duc.avid.com/showthread.php?t=222686)

sights 06-03-2008 01:03 AM

trouble shooting 6086, 6097, 9128
 
When I purchased the Mac Pro 2 core quad with 2 Mb of RAM, I was assured that this was all the power I would need, and that I could basically record "to my hearts content". My enthusiastic reply "GREAT MATE! can't wait to start".

Well, much to my chagrin, I have found out that this Pro Audio shop (or at least the Pro Tools specialist) may not have given the correct advice, but I'm not sure really.

I have recorded a 43 track song 7 of which are MIDI on instrument tracks; the rest being audio. There are also 16 tracks with plug-ins, none of which are reverb.

The problem is that the above errors keep happening which is stopping me from further recording.
All I get is the wonderful rainbow wheel every time that I try to do anything.

I have looked at all the documentation that I can find on these errors, and have completed every fix - but to no avail. It may work for a few minutes and then a fresh round of the same errors start to occur.

I have concluded that I really need to add at least another 2Mb of RAM as a possible solution, but would like to know if others that have had the same errors have found any other fixes.

Many thanks in advance for any help given...

Phil Ogden 06-03-2008 03:11 AM

Re: trouble shooting 6086, 6097, 9128
 
Can you provide more information re your set-up and what you've tried already?

Help us help you

The general troubleshooting thread above contains various optimization tips and fixes and is well worth a read if you haven't already.

General troubleshooting

http://www.myspace.com/philogg


All times are GMT -7. The time now is 04:14 PM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com