Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-16-2001, 04:25 PM
Dori Dori is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Paris, France
Posts: 5
Default HELP !! Audiomedia III/WinMe: error message

I have windows ME PII300
Audiomedia III+Pro Tolls LE 5.01, when i install the card and the last driver i've got this message:"DIGIDESIGN DSI.Could initialize share heap".
What can i do? Please help me!
A french user,
Dorian
Reply With Quote
  #2  
Old 03-17-2001, 10:17 PM
flowman007 flowman007 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 8
Default Re: HELP !! Audiomedia III/WinMe: error message

I'm getting the same thing..
from what i've been told it is the windows Me and pro tools 5.0.1 I was told that you have to have Pro tools 5.1 with windows me but i haven't yet been able to get my upgrade..let me know what you find out as i'm wanting to get mine running to.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-20-2001, 05:42 PM
Dori Dori is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Paris, France
Posts: 5
Default Re: HELP !! Audiomedia III/WinMe: error message

Hi !
I've got the new update 5.1 LE and it's working great now with Windows ME!
i downloaded it on the web site.
You must have it !
Bye,
Dorian
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
error message during installation error 2147213312 pianovasano Pro Tools M-Powered (Win) 1 08-31-2010 08:52 AM
Does anyone know what this error message means. ERROR DAE 9060 boabyd23 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-18-2009 12:41 PM
A Message But Not An Error Message RichrdC Pro Tools M-Powered (Win) 3 01-27-2008 07:57 PM
Audiomedia III Rev QE-Error 6010 - WinXP - HELP!!! tommywho Digidesign Hardware & Software 0 04-13-2005 10:28 PM
5.3.1 Supported on WinME? maphew 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-14-2002 05:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com