Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information


Avid at AES Los Angeles 2014





Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2003, 10:37 AM
tommygunz tommygunz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 2
Default how do i burn a cd from protools LE- help. emergency

i have no idea how to burn my ProTools songs onto a cd. i have a mac ibook and i need to get the songs onto cds asap and i don't have the instructions with me. the only cds i've burned on this mac have been through have been through ITunes. please help if you can... the songs are still in protools format. i've tried bouncing them to WAV and to AIFF, but i haven't been able to get those files onto cds...
Reply With Quote
  #2  
Old 07-24-2003, 10:54 AM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Avid
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,375
Default Re: how do i burn a cd from protools LE- help. emergency

A search for bounce to disk or bounce options in your PT Reference Guide.pdf should bring up info on bouncing to Stereo Interleaved for CD burning. AIFF is probably the best way to go if you are going to burn with iTunes.

This Answerbase item tells you how to do the Pro Tools end:
http://answerbase.digidesign.com/detail.cfm?DID=8349
"How do I burn an audio CD of my audio in Pro Tools?"

For the iTunes end of things:

Click on the desktop so you are in the Finder.
In the menu, choose Help
In Help, choose iTunes
look for something like "How do I make my own audio CDs?"
or do a search in iTunes help for audio CD.
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
  #3  
Old 07-24-2003, 01:41 PM
tommygunz tommygunz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 2
Default Re: how do i burn a cd from protools LE- help. emergency

THANK YOU VERY MUCH


Quote:
Originally posted by Digidesign:
A search for bounce to disk or bounce options in your PT Reference Guide.pdf should bring up info on bouncing to Stereo Interleaved for CD burning. AIFF is probably the best way to go if you are going to burn with iTunes.

This Answerbase item tells you how to do the Pro Tools end:
http://answerbase.digidesign.com/detail.cfm?DID=8349
"How do I burn an audio CD of my audio in Pro Tools?"

For the iTunes end of things:

Click on the desktop so you are in the Finder.
In the menu, choose Help
In Help, choose iTunes
look for something like "How do I make my own audio CDs?"
or do a search in iTunes help for audio CD.
<font size="2" face="Verdana, Arial">
Reply With Quote
  #4  
Old 08-01-2003, 08:53 AM
spicyitaliano spicyitaliano is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Florida
Posts: 949
Default Re: how do i burn a cd from protools LE- help. emergency

Dude.

Read please.

Thank you.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do you burn a cd from ProTools SE JesseLee Pro Tools SE and Essential (Win) 1 05-20-2012 08:45 AM
protools question emergency urgent help Vertygo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 08-11-2008 10:34 AM
please help! emergency!!! (crrashed ProTools won't restart) nonsqtr Pro Tools TDM Systems (Win) 23 07-31-2007 05:44 AM
HELP! Need an Emergency VO in TO Sonsey Pro Tools Post & Surround 2 03-21-2007 04:11 AM
Emergency:If I burn a cd using the XP burner will a Mac TDM system be able to read it APAULOS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 10-11-2002 01:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com