Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-04-2020, 12:05 PM
Rich Breen Rich Breen is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Burbank, CA USA
Posts: 1,906
Default Prevent select from opening on screen fader

OK, I give in; this is making me slightly batty - every time I select a fader on one of the S1s, Pro Tools pulls open a fader window on screen - what's the secret preference checkmark so that this *doesn't* happen?
__________________
http://www.richbreen.com

----------------------------------------
MacPro 5,1 Dual Hex, OS 10.14, PT 2020 HDX, Avid HD I/Os and Metric Halo ULN8, Avid C24, 3xS1/Dock.

Last edited by Rich Breen; 12-04-2020 at 01:21 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-04-2020, 01:40 PM
bewk's Avatar
bewk bewk is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: HTX
Posts: 106
Default Re: Prevent select from opening on screen fader

Hey Rich, I think it's the menu option at the bottom: "Open Windows on Workstation When Editing:". There are some choices there. Set to taste.

-Chris
Attached Images
File Type: jpg fader window.jpg (42.6 KB, 0 views)
__________________

• PT HD|Native 2020.11 on 10.13.6 (Angelbird SSD) // MacPro (4,1 to 5,1) 12 Core 3.46 GHz // 24GB // AJA Kona LHi // OWC FW800, USB 3.0, eSATA // MTRX Studio
• PT HD 11.3.2 on 10.13.6 // MacBook Pro 17" 2.66 GHz i7 8GB RAM
• Avid Dock,
Artist Series Mix & iPad 7th gen & Eucon 2020.11
• DADman/Eucon monitoring
• BSS (DAN + 100), QSC DCA 1644, JBL 7 Series

www.quesound.com
Reply With Quote
  #3  
Old 12-04-2020, 03:00 PM
Rich Breen Rich Breen is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Burbank, CA USA
Posts: 1,906
Default Re: Prevent select from opening on screen fader

Thanks Chris! That does indeed seem to affect it - I can't quite figure how some of the other settings in that menu are supposed to work, but turning it off gets rid of the annoying behavior. thank you!
__________________
http://www.richbreen.com

----------------------------------------
MacPro 5,1 Dual Hex, OS 10.14, PT 2020 HDX, Avid HD I/Os and Metric Halo ULN8, Avid C24, 3xS1/Dock.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-04-2020, 09:41 PM
bewk's Avatar
bewk bewk is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: HTX
Posts: 106
Default Re: Prevent select from opening on screen fader

You're quite welcome. Glad to help.
__________________

• PT HD|Native 2020.11 on 10.13.6 (Angelbird SSD) // MacPro (4,1 to 5,1) 12 Core 3.46 GHz // 24GB // AJA Kona LHi // OWC FW800, USB 3.0, eSATA // MTRX Studio
• PT HD 11.3.2 on 10.13.6 // MacBook Pro 17" 2.66 GHz i7 8GB RAM
• Avid Dock,
Artist Series Mix & iPad 7th gen & Eucon 2020.11
• DADman/Eucon monitoring
• BSS (DAN + 100), QSC DCA 1644, JBL 7 Series

www.quesound.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Screen size shrinks whenever I select an AIR plug-in. Burstbucker Pro Tools 12 8 10-27-2017 03:53 PM
Artist Control touch screen will not select faders willl3 Artist Series 0 02-02-2017 06:53 PM
Select Button and screen visualization mik ICON & C|24 11 11-07-2010 11:54 AM
7.2 can't drag or select beyond screen right crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-04-2006 03:47 PM
Control 24/Edit screen view select Brimmy ICON & C|24 1 11-05-2001 08:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com