Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-30-2018, 12:27 PM
epm epm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: New York
Posts: 96
Default Channel State of Multi-Mono Plug-in

Does anyone know of a way to have the channel state of a multi-mono plug-in "stick"?

For example, I like to use Fabfilter Q-2 on a 5.1 Dialog or Narration Aux, but it defaults to the Left channel every time I re-open the plugin.

For plugins without visual feedback it's fine, but for dynamics with metering or anything with a spectrum analyzer it's annoying to have to switch the center channel every time that re-open the plugin.

Thoughts?
__________________
-Evan
Reply With Quote
  #2  
Old 01-30-2018, 12:42 PM
64GTOBOY's Avatar
64GTOBOY 64GTOBOY is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Houston
Posts: 364
Default Re: Channel State of Multi-Mono Plug-in

AFIK there isn't any way to get them to default to right side. Not that ive ever seen anyway
__________________
Dell XPS 8900 i7-6700K CPU @ 4.00GHz 32 Gig Memory:Seagate 2 TB,1TB,4TB OS Windows 7 Ultimate
PT 18.1 Native through A&H Qu-32
Reply With Quote
  #3  
Old 02-01-2018, 07:45 AM
originalscottyg originalscottyg is online now
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Detroit
Posts: 398
Default Re: Channel State of Multi-Mono Plug-in

+1
I made an ideascale post:

http://protools.ideascale.com/a/dtd/...a-tab-comments
__________________
Scott Gatteño
Yessian
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multi-channel vs Multi-mono plugs on 5.1 tracks geitz Post - Surround - Video 0 06-08-2007 09:06 AM
Multi-channel vs Multi-mono plugs on 5.1 tracks geitz Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 06-07-2007 02:54 PM
multi-channel vs. multi-mono plug-in pinstudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-02-2005 01:01 PM
multi-channel vs. multi-mono plug-in pinstudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-02-2005 11:59 AM
I Need Clarification. Difference between Multi Channel and Multi Mono Plugs citi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-13-2002 11:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com