Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > RTAS & TDM Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-19-2013, 07:52 PM
SOUNDON SOUNDON is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Brandon
Posts: 1
Default Avid rental Plug In Issue

Mac OS10.8 User
About 4 Hours Ago I decided to Rent a few Plug Ins from the Avid Store.

Slightly Rude Compressor Avid Rental 04/26/2013
X-Form Avid Rental 04/26/2013

The Above is a paste from my iLok Account. When I entered into PT10.3.3 both Plugins gave me the dialog box saying the 2 were rental plugins. The files are in the right place >Library/App Support/Digidesign/Plugins.

The Issue: Slightly Rude Comp was Found and works as expected.

X-Form is not any where to be found in my PT10.
So I drag the Files into the unused plugings folder and reinstalled the X-Form Plugin, Restarted computer still no X-Form.

I am not really concerned about the $15 for the rental, I want to know why and what I can do to fix this. Good thing I did not decide to drop 500.00 for ownership.
It seems it is really easy to possibly get burned buying plugins as a new PT user.

Any help would be accepted.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-19-2013, 08:05 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 8,262
Question Re: Avid rental Plug In Issue

Welcome to the Avid Community.

Slightly Rude Compressor is more commonly used real-time on a track (search for "Inserts" in the Help menu > Pro Tools Reference Guide), whereas X-Form is used to process files (it's in the AudioSuite menu > Pitch Shift) .

What version of X-Form are you installing?
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Avid TC/E Plug-In issue... The Weed Pro Tools 11 2 12-24-2013 10:29 AM
Plug In Rental EarHole Post - Surround - Video 0 07-14-2009 11:11 AM
X-Form plug in rental Bob Stewart 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-27-2008 01:58 PM
Plug-in rental problem Steeb Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-31-2007 03:23 PM
Plug in rental in Europe (France) ? Aquarius Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 07-12-2004 10:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:16 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com