Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > RTAS & TDM Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-10-2013, 01:04 AM
mark.dixon909 mark.dixon909 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: London
Posts: 11
Default MOTU Mach 5 V3 PlugIn Shortcut Keys

Hi,

I'm using MOTU Mach 5 sampler as an RTAS plug-in in Pro Tools 9 on Mac Snow Leopard.

In Mach5 standalone mode, I'm able to use keyboard shortcut keys but when using it as a plug-in, they don't work and I'm guessing that's because they're intercepted by Pro Tools itself.

Anyone know any way of getting them working?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-11-2013, 11:38 AM
mark.dixon909 mark.dixon909 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: London
Posts: 11
Default Re: MOTU Mach 5 V3 PlugIn Shortcut Keys

Ok, so I did some more testing tonight. What I found was that in a completely new session with nothing in the Pro tools copy / paste buffer, the shortcuts worked. Soon as I do something in Pro tools itself, then the Copy / Paste shortcuts are intercepted by Pro Tools even though you have the Plug In window active. So, since Mach5 is responding to shortcuts then this has to be a Pro Tools issue in that it doesn't forward the key presses to the active Plug In window.

Surely, this means that shortcut keys don't work in any Plug In. Anyone else noticed this?
Reply With Quote
  #3  
Old 04-18-2013, 05:56 AM
mark.dixon909 mark.dixon909 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: London
Posts: 11
Default Re: MOTU Mach 5 V3 PlugIn Shortcut Keys

Someone, anyone?

Someone from Avid must know whether shortcut keys in plug-ins are supported
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pressed some keys now shortcut keys wont work (T,R to zoom etc) Falcon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 15 06-11-2016 10:49 AM
MOTU Mach 5 Anyone? JCWarrior 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-29-2005 07:35 PM
Mach Five by MOTU MorganPost 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-16-2005 06:54 AM
MOTU Mach Five in Tiger RussUK 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-26-2005 06:42 AM
MOTU Mach 5 deadbeat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-18-2003 07:33 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com