Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information


Avid at AES Los Angeles 2014





Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools Software (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-05-2013, 09:22 AM
miki725 miki725 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: 5911 18th Avenue apt 2A
Posts: 1
Default Multiple M-Audio Fast Track Ultra 8R in Pro Tools 10

Hi. I have Pro Tools 10 with M-Audio Fast Track Ultra 8R. It works great and I am able to record up to 8 channels simultaneously. I would like to get an additional M-Audio Fast Track Ultra 8R unit however I am not sure if Ill be able to use both of them at the same time to record up to 16 channels at the same time. Is this possible? I use Pro Tools on both Windows and Mac.

Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 11-21-2013, 10:00 PM
tystick420 tystick420 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: United States
Posts: 18
Default Re: Multiple M-Audio Fast Track Ultra 8R in Pro Tools 10

Did you ever find an answer to this question?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10 Audio Interface Setup- Fast Track Ultra kwj3532 Pro Tools 10 Discussion 5 02-21-2013 12:55 PM
Pro Tools LE and M-audio Fast track Ultra howbotnik 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-16-2011 03:56 PM
Pro Tools M powered freezes repeatedly with M audio fast track Ultra sagarsarkar Pro Tools M-Powered (Win) 0 01-03-2011 02:34 PM
Pro Tools MP 8 with M-Audio Fast Track Ultra 8R? robby2161 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 01-07-2009 11:12 PM
Fast Track Ultra and Multiple Keyboards Live jtwoods4 Pro Tools M-Powered (Win) 4 11-07-2008 11:28 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com