Avid Pro Audio Community

Pro Tools 11 Information

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Troubleshooting, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!

Avid at NAB 2014








Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 10 Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-04-2013, 03:20 AM
ionactive ionactive is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: London
Posts: 29
Default Pro Tools 10 install issue (HD Driver x64 missing) ?

Greetings

New here, and a new Pro Tools user.

I have downloaded Pro Tools 10 and I am having a strange install issue.

Have a top spec Windows 7 PC (64 bit windows Pro).

I will be using 11R and a MBox Pro.

I do not have the Pro Tools HD version.

However, early in the install process I get an error message along the lines of

"Cannot continue install - Avid HD Driver x64 could not be found - installation will stop".

What is confusing me as that I did not select an HD option at begining of installation and I am not aware that I need this driver. I am aware I need drivers for the 11R and MBox Pro - but this appears to be different.

Any ideas?

I note from the Avid download site that you can indeed download a HD Driver for windows - but I believe that is only if you are using HD hardware.

Thanks for your help;

MArk
Reply With Quote
  #2  
Old 01-04-2013, 06:41 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 26,396
Default Re: Pro Tools 10 install issue (HD Driver x64 missing) ?

Install the driver anyway Its installed on my system that uses a Digi003 and all works fine.
__________________
Gigabyte GA-EX58A-UD3R, Intel i7 950, 12 gig Corsair DDR3, PNY GeForce 210, Focusrite ISA428, Octopre Mk II Dynamic, Lucid GenX192, DIGI003 running PT10HD, Vintech and Five Fish preamps..............................
http://www.myspace.com/cswstudio
www.capricornsoundworks.com

The cool thing about digital is; there's 4 ways to do everything. The bad thing about digital is; there's 4 ways to...........

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 01-04-2013, 01:55 PM
ionactive ionactive is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: London
Posts: 29
Default Re: Pro Tools 10 install issue (HD Driver x64 missing) ?

thanks for comment / help.

I downloaded files again and all was well.

But other problems ... another thread
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools 10 install issue Ianchan03 Pro Tools 10 Discussion 3 07-09-2013 09:14 PM
003 Driver Issue With Pro Tools 9 asaffulks Pro Tools 9 Discussion 20 05-26-2011 06:49 AM
Missing components after Pro Tools LE install kevin4truth 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 08-06-2010 02:39 PM
Cant install Pro Tools 7.4 due to Windows XP update missing Amnesiac 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 04-14-2008 01:34 PM
Pro Tools has Detected a driver install error kreed13 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-19-2007 02:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com